Automaat Rijlessen

Nieuw bij onze rijschool: automaat rijlessen!

Wil jij rijlessen volgen, maar heb je geen zin in schakelen? Of merk je dat het schakelen je belemmert in het behalen van je rijbewijs? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Onze rijschool biedt nu namelijk ook automaat rijlessen aan.

Met onze automaat rijlessen leer je veilig en zelfverzekerd rijden zonder dat je je hoeft te concentreren op het schakelen. Je zult merken dat het rijden in een automaat veel relaxter is, waardoor je je beter kunt focussen op andere aspecten van het autorijden. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je snel vertrouwd raakt met het voertuig en dat je de benodigde vaardigheden onder de knie krijgt.

Onze automaat rijlessen zijn geschikt voor iedereen die graag rijlessen wil volgen zonder zich te hoeven concentreren op het schakelen. Of je nu last hebt van faalangst, ADHD, autisme, of gewoon liever rijdt in een automaat: bij ons ben je aan het juiste adres. Wij bieden rijlessen op maat, zodat we kunnen inspelen op jouw persoonlijke behoeften en wensen.

Ben je geïnteresseerd in onze automaat rijlessen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of om een proefles te boeken. Wij helpen je graag verder!

Kies het rijlespakket dat bij jou past

Proefles aanvragen

Wil je weten of je goed bent achter het stuur en hoeveel lessen je nodig hebt voordat je op rijexamen kan? Vraag dan een gratis proefles aan, zo kunnen onze rijinstructeurs inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?